Ervaringen van anderen


Tijdens het intake gesprek bleek gelijk dat het 'klikte'.Ik heb Sabrien leren kennen als een prettige gesprekspartner,rustig en iemand waarbij ik me direct veilig voelde om open en eerlijk te kunnen zijn.Vanaf het begin was duidelijk dat mijn leervraag centraal stond en Sabrien faciliterend was om mijn denkproces te stimuleren en structuur aan te brengen in mijn gedachtevorming.Ontwikkeling van jezelf is een puzzel die nooit af is. Het coachingstraject heeft er bij mij voor gezorgd dat een bepaald puzzelstuk op zijn plaats is gevallen.Aan de hand van praktische oefeningen heb ik meer geleerd over hoe ik tegen zaken aan kijk, wat ik werkelijk belangrijk vind in mijn werk en waar mijn overtuiging vandaan komt.  Sabrien heeft me praktisch handvatten aangereikt zoals de 'dilemma-tafel' die er voor zorgen dat ik me bewuster ben van het feit dat ik keuzes kan maken en voor mezelf scherp heb waarom ik die keuze maak. Samengevat; een leuk,leerzaam coachingstraject waar ik nog dagelijks profijt van heb. 

Joost Nagtzaam
Manager bij de Nederlandse Spoorwegen 

Ik heb altijd graag en met plezier gewerkt. En werken stond vaak op de eerste plaats.

Met de komst van onze kinderen is de betekenis van werk voor mij veranderd. Daarbij hebben veel mensen een uitgesproken mening over hoe een vrouw moeder moet zijn. En of ze dit wel of niet moet combineren met parttime of fulltime werk.

 

Ik heb mijn baan als personeelsadviseur opgezegd om een time-out te hebben. Ik wist wel dat ik weer aan het werk wilde. Ik wilde tijd en rust hebben om na te denken hoe ik zelf werk en gezin wilde combineren.  

 

In mijn werk en ook privé heb ik de gewoonte om mijn eigen verlangens en behoeftes niet altijd uit te (durven) spreken. Ik wilde iets met deze gewoonte doen.

 

Met deze twee vragen kwam ik bij Sabrien van Dijk. 

 

Sabrien is een kei in het vasthouden van de rode draad. Dit is heel prettig als gedachten en emoties over elkaar heen buitelen. Tijdens de gesprekken heeft ze een open mind, wat maakt dat ik me op mijn gemak heb gevoeld en me kwetsbaar durfde op te stellen.

Sabrien is een prettige gesprekspartner. Je merkt dat ze het leuk vindt om jou bij een stukje van je ontwikkeling mee te maken en te begeleiden.

 

Het resultaat van de coaching is geweest dat ik heb genoten van mijn tijd thuis.

Dat ik, toen ik met solliciteren begon, heel vlot een leuke baan heb gevonden.

Dat deze baan beter te combineren is met mijn gezin, en weer in mijn loopbaanplanning past.

 

De methodiek die Sabrien heeft gebruikt om mezelf steviger neer te zetten in contact met bepaalde mensen gebruik ik nu nog steeds. Gewoontes verander je niet zo snel maar het is prettig een mentaal handvat te hebben om het anders te doen.

 

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren.

 

Stal Contessa